Caffè Diemme
Az innovatív hagyomány

Azt mondják, az olasz kávépörkölés egy tradíció

A Caffè Diemme márka kizárólagos magyarországi importőreként elkötelezetten hiszünk az olasz espresso kultúrában, valamint abban, hogy a siker alapja nem más, mint egy ilyen komoly tradícióval büszkélkedő, több generációs kávé manufaktúra, amely szüntelen innovációval képes megörvendeztetni a fogyasztókat. Hűséges kávéfogyasztók, elégedett partnerek – szerintünk ez a lényeg.
MINŐSÉG

Kiváló minőségű termékek széles kínálatával, valamint a kávépiacon sok éves tapasztalatot szerzett, folyamatosan képzett értékesítési csapatunkkal állunk rendelkezésére ügyfeleinknek, és teszünk eleget örömmel akár a partnerek egyedi igényeinek is. Nem csupán kávét és gépet értékesítünk, hanem együttműködünk a partnereinkkel abban, hogy az év 365 napján kifogástalan kávé kerüljön a vendégek csészéjébe.

ELÉGEDETTSÉG
A hosszútávú partnerkapcsolatok kiépítése a kezdetektől fogva fontos szempont számunkra, amelyben célunk, hogy minden egyes vevőnkkel win-win alapon haladhassunk előre. Együttműködéseink eredménye az immár több, mint 200 elégedett ügyfél. Célunk, hogy a magyarországi prémium olasz espresso piac meghatározó szereplőjévé váljunk, és ennek minden előnyét a partnereinkkel is megoszthassuk.
EDUKÁCIÓ
Kulcsfontosságúnak tartjuk a kávéval kapcsolatos tudásunk átadását, így együttműködünk a BOLS Mixer Akadémiával a Barista képzésben, amelynek keretében lehetőséget biztosítunk partnereinknek a kurzusok kedvezményes elvégezésére. Ezen kívül kollégáink látogatásaik során nem csak az espresso gép és az őrlő beállításait végzik el, hanem partnereink személyzetének a kávéval kapcsolatos tudását is folyamatosan bővítik, szívesen megadják a barista tudás alapjait a belépő tagoknak.
MIT KÍNÁLUNK?
Caffè Diemme kávék Rólunk
Széles termékválaszték
Caffè Diemme kávék Rólunk
Egyedi igények
Caffè Diemme kávék Rólunk
Együttműködés a partnerekkel
Caffè Diemme kávék Rólunk
Rugalmas, gyors szállítás
Caffè Diemme kávék Rólunk
Profi szerviz háttér
Caffè Diemme kávék Rólunk
Szaktudás átadás
Caffè Diemme kávék Rólunk
Képzett értékesítési csapat
Caffè Diemme kávék Rólunk
Kihelyezés, értékesítés
Caffè Diemme kávék Rólunk
Marketing háttér
Minden cseppjében olasz tradíció

TAPASZTALAT ÉS CSAPAT

Caffè Diemme kávék Rólunk  Magyar tulajdonosi kör alkotja vállalkozásunkat, akik hasonlóan a kiskereskedelmi szegmensben tevékenykedő GIFT Kft-hez, aktívan részt vesznek a cég működésében. Tíz évet meghaladó tapasztalatunkat a HORECA forró ital szegmensben csak tovább erősíti a kávépiacon hosszú évek óta tevékenykedő, képzett értékesítési csapatunk, amely napi szinten figyel az ügyfelek igényeire.

Caffè Diemme kávék Rólunk Profi szerviz hátterünk biztosítja az esetleges műszaki problémák gyors elhárítását. Fontos szempontnak tartjuk, hogy nem csak értékesítünk, de együttműködünk a partnereinkkel abban, hogy kiváló minőségű kávé kerüljön a vendégek poharába.

Caffè Diemme kávék Rólunk Örömmel osztjuk meg a kávéval kapcsolatos tudásunkat partnereinkkel, akár a barista tudás alapjaiig. Megbízható partnerei vagyunk Önöknek.

1112 Budapest Budaörsi út 161.

+36 20 421-6716

iroda@kikakft.hu