Caffé Vergnano 1882
Az innovatív hagyomány

Azt mondják, az olasz kávépörkölés egy tradíció

A Caffè Vergnano márka kizárólagos magyarországi importőreként elkötelezetten hiszünk az olasz espresso kultúrában, valamint abban, hogy a siker alapja nem más, mint egy ilyen komoly tradícióval büszkélkedő, több generációs kávé manufaktúra, amely szüntelen innovációval képes megörvendeztetni a fogyasztókat. Hűséges kávéfogyasztók, elégedett partnerek – szerintünk ez a lényeg.
MINŐSÉG

Kiváló minőségű termékek széles kínálatával, valamint a kávépiacon sok éves tapasztalatot szerzett, folyamatosan képzett értékesítési csapatunkkal állunk rendelkezésére ügyfeleinknek, és teszünk eleget örömmel akár a partnerek egyedi igényeinek is. Nem csupán kávét és gépet értékesítünk, hanem együttműködünk a partnereinkkel abban, hogy az év 365 napján kifogástalan kávé kerüljön a vendégek csészéjébe.

ELÉGEDETTSÉG
A hosszútávú partnerkapcsolatok kiépítése a kezdetektől fogva fontos szempont számunkra, amelyben célunk, hogy minden egyes vevőnkkel win-win alapon haladhassunk előre. Együttműködéseink eredménye az immár több, mint 200 elégedett ügyfél. Célunk, hogy a magyarországi prémium olasz espresso piac meghatározó szereplőjévé váljunk, és ennek minden előnyét a partnereinkkel is megoszthassuk.
EDUKÁCIÓ
Kulcsfontosságúnak tartjuk a kávéval kapcsolatos tudásunk átadását, így együttműködünk a BOLS Mixer Akadémiával a Barista képzésben, amelynek keretében lehetőséget biztosítunk partnereinknek a kurzusok kedvezményes elvégezésére. Ezen kívül kollégáink látogatásaik során nem csak az espresso gép és az őrlő beállításait végzik el, hanem partnereink személyzetének a kávéval kapcsolatos tudását is folyamatosan bővítik, szívesen megadják a barista tudás alapjait a belépő tagoknak.
MIT KÍNÁLUNK?
Széles termékválaszték
Egyedi igények
Együttműködés a partnerekkel
Rugalmas, gyors szállítás
Profi szerviz háttér
Szaktudás átadás
Képzett értékesítési csapat
Kihelyezés, értékesítés
Marketing háttér
IT’S MORE THAN A COFFEE, IT’S A CHOICE

TAPASZTALAT ÉS CSAPAT

  Magyar tulajdonosi kör alkotja vállalkozásunkat, akik hasonlóan a kiskereskedelmi szegmensben tevékenykedő GIFT Kft-hez, aktívan részt vesznek a cég működésében. Tíz évet meghaladó tapasztalatunkat a HORECA forró ital szegmensben csak tovább erősíti a kávépiacon hosszú évek óta tevékenykedő, képzett értékesítési csapatunk, amely napi szinten figyel az ügyfelek igényeire.

 Profi szerviz hátterünk biztosítja az esetleges műszaki problémák gyors elhárítását. Fontos szempontnak tartjuk, hogy nem csak értékesítünk, de együttműködünk a partnereinkkel abban, hogy kiváló minőségű kávé kerüljön a vendégek poharába.

 Örömmel osztjuk meg a kávéval kapcsolatos tudásunkat partnereinkkel, akár a barista tudás alapjaiig. Megbízható partnerei vagyunk Önöknek.

Rólunk mondták
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam mattis quam et dui ornare imperdiet. Vestibulum aliquet magna quis massa ultricies tincidunt.
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam mattis quam et dui ornare imperdiet. Vestibulum aliquet magna quis massa ultricies tincidunt.
Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam mattis quam et dui ornare imperdiet. Vestibulum aliquet magna quis massa ultricies tincidunt.
Lorem ipsum

1112 Budapest, Sasadi út 134.

+36 20 421-6716

iroda@kikakft.hu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/kikakft/public_html/wp-includes/functions.php on line 4613

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/kikakft/public_html/wp-content/plugins/complianz-gdpr/class-cookie-blocker.php on line 85